Portfolio

Lumineuze nachten

Van 7 december 2023 tot 8 januari 2024 hebben wij op de Lumineuze nachten gestaan, in de tuinen van Kasteel de Haar. Met onze foodtrucks en bar hebben wij een gezellig horeca plein gecreëerd, waar we een hoop gasten hebben mogen ontvangen. Vorig jaar was de eerste editie en dit jaar mochten we er voor de 2keer weer bij zijn. Als enige cateraar van het evenement, hebben we natuurlijk goed uit gepakt!

Sinterland

Op het sprookjesachtige landgoed in Baarn, hebben we van 18 november tot 2 december 2023 de buikjes van de mini pietjes mogen verwennen. Met onze foodtrucks met o.a. authentieke piepers, hotdogs en poffertje. Ook stond onze festivaltent en huisje er, om iedereen lekker om te warmen met een warm drankje, een frisje of warme choco met slagroom!

Singelloop

Zondag 1 oktober mochten wij op de 71e editie van de Singelloop Utrecht staan, voor de vrije verkoop van dranken en lekkere tussendoortjes.

Italië Evenement

Van vrijdag 20 tot zondag 22 mei 2023 hebben wij op het altijd gezellige Italië evenement gestaan, in de tuinen van Kasteel de Haar. Wij hebben deze dagen ruim 38.000 bezoekers welkom geheten op ons horeca plein.

25 jarig bestaan van TSN Groen

Donderdag 30 maart 2023 hebben wij samen met de harde werkers van TSN Groen een gezellig feestje gebouwd.

Klantevent Work21

Donderdag 25 mei hebben wij het jaarlijks klantevent van Work21 weer mogen organiseren. Het thema was festival “van waarde” en daar paste onze foodtrucks natuurlijk ook weer goed bij!
De gasten werden ontvangen bij de ‘Slushbus’, waar ze een verfrissende slush puppy konden halen. Buiten was er een tent geplaats met daaronder verschillende foodcourts en een bar waar je een lekker drankje kon halen. Rondom de tent waren er gezellige zitjes gecreëerd waar iedereen gezellig tussen de workshops door, met elkaar konden kletsen. De dag werd afgesloten met verrassende gerechten vanuit de foodtrucks en natuurlijk een lekker ijsje.

 

Country and Christmas fair 2022

Van dinsdag 22 tot zondag 27 november 2022 hebben wij op de Country & Christmas fair gestaan, in de tuinen van Kasteel de Haar. Met onze nieuwe foodtrucks stonden we dit jaar mooi te shinen!

 

Opening nieuw pand Jan Bakers Architecten B.V.

Donderdag 10 november hebben wij voor de connecties van Jan Bakers Architecten een heerlijke diner mogen verzorgen. Het pand, die toen nog niet ingericht was, hebben we omgetoverd tot een gezellige ontvangst en dinerzaal.

Lumineuze nachten

Van 16 december 2022 tot 8 januari 2023 hebben wij op de Lumineuze nachten gestaan, in de tuinen van Kasteel de Haar. Met onze foodtrucks en bar hebben wij een gezellig horeca plein gecreëerd, waar we een hoop gasten hebben mogen ontvangen. Als enige cateraar van het evenement, hebben we natuurlijk goed uit gepakt!