Blogs

Low-Food-Waste

Nieuw nieuwe nieuwst! Wij zijn begonnen met nieuw concept waarbij bewustzijn en duurzaamheid centraal staan. Klik op onderstaande banner om meer te weten te komen over onze Low-Food-Waste opties waarin vermindering van voedselverspilling het doel is.

 

Lees hier meer over!

Duurzaamheid

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, nemen bedrijven in de catering- en evenementenbranche het voortouw om positieve veranderingen teweeg te brengen. Een toonaangevende speler op dit gebied zijn wij, Next Kitchen.

Lees hier meer over!

Foodtruck catering

Of je nu een fijnproever, een avontuurlijke eter of gewoon iemand bent die van lekker eten houdt, foodtrucks hebben de wereld van culinair genot op zijn kop gezet. Deze rollende keukens brengen niet alleen smakelijke gerechten naar ons toe, maar ook een unieke ervaring die de zintuigen prikkelt. We willen jullie graag meenemen in de betoverende wereld van foodtrucks en ontdekken waarom ze veel meer dan alleen een maaltijd op wielen zijn.

Lees hier meer over!

Full service catering

Het organiseren van een evenement heeft veel haken en ogen en kan een overweldigende taak zijn, met zoveel details om rekening mee te houden. Van de catering tot de decoraties, er lijkt altijd wel iets dat je aandacht nodig heeft. Maar wat als er een manier was om al die zorgen van je af te nemen, zodat je kunt genieten van je eigen feest? Dat is precies wat een fullservice cateraar doet, en vandaag nemen we je mee op een culinair avontuur met zo’n buitengewone cateraar die jouw evenement laat schitteren.

Lees hier meer over!