Diensten

Zakelijk

 

Ben je opzoek naar de perfecte partner voor bedrijfscatering? Zoek niet verder, want wij zijn jouw go-to adres voor catering voor bedrijven in Utrecht, Amsterdam en omliggende regio’s. Wij begrijpen dat bedrijfscatering een cruciale rol speelt in het succes van jullie evenementen en bijeenkomsten. Daarom bieden wij hoogwaardige bedrijfscatering op locatie, met een sterke focus op duurzaamheid.

Onze duurzame bedrijfscatering is ontworpen om niet alleen je smaakpapillen te verwennen, maar ook om rekening te houden met de impact op het milieu. Of je nu een catering voor een bedrijfsevenement, business party catering of catering voor een bedrijfsfeest nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al jullie wensen voldoen.

Overweeg je een foodtruck voor jullie bedrijfsfeest? Onze foodtruck bedrijfsfeest-opties voegen een informele en smakelijke twist toe aan jullie evenement. Of het nu gaat om een personeelsfeest of een bedrijfsfeest, wij staan klaar om jullie cateringbehoeften te vervullen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jullie bedrijfsevenementen naar een hoger niveau kunnen tillen met onze topkwaliteit catering.

Next Kitchen beschikt over een goede dosis ervaring en creativiteit zodat deze dag gegarandeerd een succes wordt. Elk detail telt en samen vormen we een fantastisch geheel.

 

Nieuwsgierig naar de ervaring van een avond met Next Kitchen als cateraar? Lees dan hieronder het verhaal van een zakelijk evenement en een bedrijfsuitje en laat je volledig wegdromen.

Neem contact op!

Zakelijk evenement

Je bent uitgenodigd op een prestigieus zakelijk evenement. De locatie straalt elegantie uit, met strakke lijnen en een moderne architectuur. Langzamerhand arriveren de andere gasten, gekleed in hun zakelijke outfits. Binnen in de locatie bevindt zich een grote, prachtige ingerichte zaal. De tafels zijn smaakvol gedecoreerd met bloemstukken. Een podium staat klaar  waar de sprekers en experts later hun inzichten met elkaar zullen delen. Terwijl je de ruimte verder inloopt, hoor je om je heen het geroezemoes van gesprekken tussen andere gasten. Mensen maken nieuwe connecties en delen hun ideeën. De bediening loopt tussen de gasten heen, om iedereen te voorzien van een verfrissend welkomstdrankje en hapje. Het evenement begint met een inspirerende keynote-spreker en daarna volgen verschillende presentaties en paneldiscussies. Tussendoor wordt er een buffet opgemaakt waar het lunchbuffet uitgestald wordt. Je geniet tussen de presentaties door van de heerlijke lunch, van allemaal verse streek producten. Het buffet biedt een scala aan culinaire lekkernijen van koude tot warme gerechten. Terwijl de gasten genieten van de lunch, gaan alle gesprekken door en hangt er een informele en ontspannen sfeer. Terwijl de dag vordert, nadert het hoogtepunt van het evenement, een feestelijke afsluiting. De gasten genieten aan mooi aangeklede tafels van een high end diner en toasten met elkaar op deze leerzame dag. De avond word gekenmerkt door gelach, oprechte gesprekken en heerlijk eten.

Bedrijfsuitje

Het is heerlijk dag, het zonnetje komt voorbij de wolken. Het is dé dag van het bedrijfsuitje. Dit is een waardevolle gelegenheid waar je samen met je collega’s kunt ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden en samen een leuke en ontspannen tijd kunt beleven. Het doel van de dag is om de teamspirit te versterken, onderlinge relaties te verbeteren en nieuwe energieën te krijgen.

Tijdens het teamuitje worden er  verschillende activiteiten georganiseerd die zorgen voor teambuilding en plezier. De activiteiten die gehouden worden bevorderen de samenwerking, communicatie en het vertrouwen binnen het team. Natuurlijk heb je ook voldoende energie nodig, daarom wordt je  ontvangen met een smoothie en tijdens de activiteiten door krijg je nog een energizer.
Naast alle activiteiten is ontspanning en genieten ook een belangrijk aspect van het bedrijfsuitje. Na de activiteiten wordt er een gezellige borrel georganiseerd. Onder het genoten van een lekker en welverdiend drankje met een heerlijk hapje die de bediening uitserveert, biedt het de kans om informeel met je collega’s te kletsen.

Het bedrijfsuitje dient ook als erkenning en waardering voor het harde werk van het team. Het is een moment om successen te vieren en waardering uit te spreken over de inzet en prestaties van alle medewerkers.
Al met al, is een bedrijfsuitje een investering in het welzijn en de motivatie van het hele team. Het creëert een positieve werksfeer, versterkt onderlinge banden en zorgt voor een gezonde dosis teamgeest!

Een impressie van onze feesten