Diensten

Particulier

Ben jij opzoek naar de perfecte party catering om je evenement tot een feestelijk succes te maken? Zoek niet verder! Als toegewijde party cateraar bieden wij een uitgebreide catering party service in Utrecht, Amsterdam en omliggende regio’s, waarbij we elk detail verzorgen om je feest onvergetelijk te maken.

Of je nu van plan bent om een tuinfeest te organiseren of het hele proces aan ons wilt overlaten, onze tuinfeest catering is de ideale keuze. Wij begrijpen de kunst van het organiseren en zorgen voor smakelijke gerechten die je gasten zullen verrassen. Onze foodtruck is dé eyecatcher voor tuinfeesten voor een unieke en informele sfeer.

Laat ons je tuinfeest organiseren en geniet van een zorgeloze ervaring. Of kies voor tuinfeest catering en voeg een culinair tintje toe aan je evenement. Met onze expertise maken we van je tuinfeest een bruisende viering die nog lang zal worden herinnerd.

 

Nieuwsgierig naar de ervaring van een avond met Next Kitchen als cateraar? Lees dan hieronder het verhaal van een tuinfeest en laat je volledig betoveren.

Neem contact op!

Tuinfeesten

Het is een warme zomerdag, de lucht is helder en de geur van bloemen vult de tuin. Het is prachtig weer voor een tuinfeest, samen met alle dierbaren om jullie heen.
De tafels die gezellig en feestelijk zijn gedekt. Je ziet je gasten genieten van de ontspannen en gezellige sfeer terwijl ze rondlopen en met elkaar praten en lachen.

Op een centrale plek in de tuin is een prachtige barbecue opgesteld. De geur van gegrild vlees en groenten vult de lucht. Er zijn heerlijke verse salades, vers fruit en smakelijke bijgerechten die jullie gasten kunnen proeven. De drankjes staan koud en de bediening lacht je vriendelijk toe als je richting de bar loopt om een drankje te bestellen.
Na het heerlijke eten en de gezellige gesprekken wordt het langzaam donker. De tuin is sfeervol verlicht met kleurrijke lichtjes, kaarsen en fakkels. Het geluid van zacht muziek zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer.

Terwijl de avond vordert, wordt er gedanst op de tuinpaden en het gazon. Het is een vreugdevol schouwspel, met lachende gezichten en bewegende voeten. Iedereen geniet van het moment, van de warme zomeravond en de liefde en vriendschap die in de lucht hangt.

Uiteindelijk neemt het tuinfeest een langzaam einde. Met een hart vol vreugde en een gevoel van voldoening kan je terug kijken naar je geliefde tuin, die nu gevuld is met mooie herinneringen. Het was een tuinfeest om nooit meer te vergeten.

Een impressie van onze feesten

Veel gestelde vragen