Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Werken als kok in een relaxte sfeer én elke avond gewoon lekker thuis zijn. Dat zijn de voordelen van werken bij Next Kitchen in Nieuwegein. Wat ons cateringbedrijf nog meer onderscheidt? We maken alles zelf, met verse ingrediënten en volgens originele concepten die jíj mee bedenkt! En we groeien snel. Dus wil je je ontwikkelen, als kok of in een andere rol? Dan krijg je volop mogelijkheden.

 

Dit doe je als kok bij Next Kitchen
Je verzorgt de mise en place van uiteenlopende concepten. Of het nu gaat om de lunch voor de crew van een musical, borrelhapjes voor een receptie of een Italiaans buffet voor een event voor 2.000 gasten – kwaliteit, maatwerk en originele concepten staan bij ons centraal. Je krijgt dan ook veel ruimte om in de keuken te experimenteren. En om tijdens onze brainstormdagen met ideeën te komen voor nieuwe gerechten.

 

Bij Next Kitchen plannen we realistisch. We starten ’s morgens rustig op met koffie en een heldere briefing, en gaan daarna in teams aan de slag. Waarbij ook onze pauzes heilig zijn. Extra afwisselend is dat je ook wel eens meegaat naar de locaties om live te koken of te helpen met uitserveren. Achter de schermen bij Studio 100, op een prachtig kasteel of op een personeelsfeest van een multinational: jij komt nog eens ergens!

 

Extra mooi aan jouw baan

  • Je draait dagdiensten die om 7.00 uur beginnen. En dus ben je op tijd weer thuis!
  • Volop afwisseling: elke opdrachtgever en klus zijn anders en we leveren altijd maatwerk. Zo blijft jouw werk verrassend en leerzaam.
  • Ons energieke bedrijf groeit en jij groeit mee! Wil je je specialiseren? Of je leidinggevende capaciteiten verder ontwikkelen? Wij ondersteunen je met in- of externe opleidingen en trainingen.
  • Je komt terecht in een gedreven team van zo’n 25 collega’s. Een mooie mix qua ervaring, achtergrond en leeftijd (25-50 jaar). Of het nu de souschef, afwasser, eigenaar of marketeer is; we springen allemaal in als dat nodig is. En altijd staan gezelligheid en plezier maken voorop.
  • Last but not least: onze legendarische teamuitjes. Zoals het weekend met moorddiner in de Ardennen. Of indoor lasergamen in onze eigen – compleet omgebouwde en onherkenbare geworden – keukens!

 

Dit krijg je van ons

  • Een brutomaandsalaris tussen € 2.650,- en € 3.200,- bij een 40-urige werkweek.
  • 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen.
  • Van een goede pensioenregeling tot reiskostenvergoeding: onze voorwaarden zijn goed geregeld volgens de Horeca-cao.
  • Een tijdelijk contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Elk dag goed verzorgde lunches en maaltijden in ons eigen inhouse restaurant.
  • Een prettige en stimulerende werkomgeving, waarin volop aandacht is voor jouw werk-privébalans.
  • Veel mogelijkheden om je als professional en als persoon te ontwikkelen.
  • En geef je zelf een feest? Dan mag je al onze spullen gratis lenen én krijg je alle producten tegen inkoopprijs.

 

Herken je jezelf hierin?
Jij wilt je vakmanschap graag combineren met creativiteit, en vindt het leuk om mee te denken over nieuwe gerechten of manieren van presenteren. Ook werk je geordend en zorg je er met je oog voor detail voor dat elke gerecht er piekfijn uitziet. En of je nu volgens een strakke planning werkt of lastminute moet schakelen: jij stelt je flexibel op en blijft rustig. Boven alles deel je natuurlijk onze passie voor goed, vers én verrassend eten. Verder:

 

  • Heb je mbo-niveau en minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
  • Kun je in het Nederlands goed mondeling communiceren met collega’s en gasten.
  • Heb je een rijbewijs.