Borrel catering

Onze borrel catering onderscheidt zich door het creëren van prachtige borrelplanken die je gasten versteld doen staan. Wil je unieke borrelhapjes bestellen voor je volgende evenement? Ons team van experts is gespecialiseerd in het samenstellen van smaakvolle en visueel aantrekkelijke borrelplank catering. Ontdek de perfecte combinatie van heerlijke smaken en esthetische presentatie met onze borrel catering. Laat ons je helpen bij het maken van een onvergetelijke culinaire ervaring!

 

Nieuwsgierig naar de ervaring met Next Kitchen als cateraar?

Neem contact met ons op!

Zakelijke catering nodig?

Neem dan eens een kijkje bij onze zakelijke events. Van bedrijfsborrels tot jubileums en openingen, wij kunnen het voor jullie verzorgen! Next Kitchen beschikt over een goede dosis ervaring en creativiteit zodat deze dag gegarandeerd een succes wordt. Elk detail telt en samen vormen we een fantastisch geheel. Onze duurzame bedrijfscatering is ontworpen om niet alleen je smaakpapillen te verwennen, maar ook om rekening te houden met de impact op het milieu.
Wil je volledig ontzorgd worden? Wij kunnen alles van a tot z voor je regelen, zodat je volledig ontzorgd wordt!

Neem eens een kijkje bij onze zakelijke events!

Duurzaamheid

Next Kitchen is gepassioneerd over duurzaamheid. We hechten enorm veel waarde aan het gebruik van lokale leveranciers, omdat we geloven in de kracht van gemeenschappen en het ondersteunen van lokale bedrijven. Onze creatieve en culinaire benadering houdt altijd rekening met duurzaamheid, waardoor we de smaakpapillen van onze klanten verwennen met heerlijke gerechten die met zorg voor onze planeet zijn bereid. Samen streven we ernaar om de wereld een beetje groener en smakelijker te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Komt het nu even niet uit om te bellen? Plan dan een telefonische afspraak in en dan bellen wij jou, wanneer het jouw uitkomt!

Maak hier je telefonische afspraak!