Sinterklaas

Hij komt, Hij komt... Sinterklaas is weer in het land. Voor de kinderen altijd een speciale tijd, maar stiekem vinden we het allemaal leuk als onze baas hier iets meedoet. Speciaal voor diegene die ook met Sinterklaar zijn/haar medewerkers en kinderen van medewerkers willen verassen hebben wij een speciale Sinterklaarlunch.

De kantine wordt klaargezet voor de lunch. Er staan al tafels en stoelen, welke worden aangekleed met bijpassende decoratie. Het lunchbuffet wordt klaargestoomd om hier over een uurtje heerlijke Sinterklaas gerelateerde gerechten te serveren. Borden en bestek zijn ook geregeld, zodat jullie gelijk kunnen aanschuiven. Op de tafels plaatsen wij naast de decoratie ook diverse vruchtensappen, melk en water.


Kindermenu
Witte boterham met roomboter en speculaas
Sinterklaaszakje met snoepgroenten
Sinterklaas rocky road bites (strooigoed)
Pepernoten mousse met mandarijn en koekkruimels


Lunchbuffet
Clubsandwich met oude kaas, zuurkool en krokante spek
Zuurdesem broodje met Ganda ham en rode kool chutney
Maispuntje met geitenkaas crème en blauwe druiven
Tomatenbroodje met hummus en gegrilde groenten

Romige wortelsoep
Fritata van ei, mandarijn en aardappel
Pepernoten tiramisu


Onze kok zal tijdens de gehele lunch aanwezig zijn, zodat hij het lunchbuffet kan aanvullen maar ook kan assisteren wanneer er dieetwensen zijn. Na de lunch zal hij het buffet leeghalen en de decoratie van de tafels afhalen.


Door ons ruime assortiment is er altijd een passende invulling voor uw persoonlijke wens. Bespreek uw ideeën rustig met één van onze eventmanagers zodat we samen uw bedrijfsfeest tot een groot succes kunnen maken.

Offerte
aanvragen