Netwerklunch

Nieuwe mensen ontmoeten voor je zakelijke netwerk en sparren met bekende connecties over lopende vraagstukken, hoe kan dat nou beter dan onder het genot van een heerlijke lunch en een goed glas wijn?

Onze partymanager is al vroeg op locatie om te zorgen voor een vlekkeloze opbouw. De tuin wordt sfeervol ingericht met lange tafels waaraan uw gasten kunnen lunchen en ondertussen goed contact met elkaar kunnen leggen. De tafels worden volledig ingedekt en sfeervol afgestyled met menubordjes en bloemetjes. In het laatste uurtje voordat uw gasten worden ontvangen, worden er heerlijke verfrissende drankjes klaargezet, de parasols worden uitgepakt en de kaarsjes aangestoken. Het resultaat is fantastisch! De bloemetjes passen perfect bij de mooie bloemen in de tuin en de aangekleede lunchtafels maken het een sfeervol geheel.

Ontvangst
Uw gasten worden ontvangen door onze medewerkers met verse sinaasappel en melk. Iedereen neemt plaats aan de lange tafels en voelt zich gelijk thuis in deze sfeervolle zomerse tuin. Het gezelschap is goed gemengd zodat iedereen met elkaar kan netwerken. Op de menukaatjes staan de smaakvolle gerechten beschreven waarvan iedreen enthousiast wordt. Food is het perfecte onderwerp om een gesprek te starten. Het zorgt voor een ontspannen start en zeg nu zelf, wie houdt er niet van goed eten? Er wordt alvast een heerlijk hapje uitgeserveerd en bijpassende wijnen geschonken. De lunch kan nu echt beginnen!

De Proeverij lunch, laat uw gasten genieten van een variatie aan luxe belegde broodjes, wraps en soep. 

  • Zaden en pitten broodje met bloemkool en vadouvan

  • Pretzelbroodje met beenhamsalade
  • Sesam broodje met stoofvlees, zuurkool en mosterd
  • Wit molenbroodje met ossenworst
  • Wit molenbroodje met boerenkaas
  • Gua bao broodje met ingelegde groenten
  • Geroosterde veggies in een caesardip
  • Soep van paprika met een pittige kick
  • Wortelwrap met geroosterde oerpeen, frisse kwark en granaatappel
  • Bietenwrap met smokey salmon, limoen peper en verse avocado


Al uw gasten hebben genoten van een heerlijke lunch, nieuwe mensen ontmoet en goede gesprekken gevoerd. Er wordt nog wat nagelachen en afgesproken voor de volgende bijeekomst. Online worden er connecties gemaakt en visitekaartjes zijn uitgewisseld. De gasten vertrekken voldaan huiswaarts en kijken uit naar een volgende keer.


Door ons ruime assortiment is er altijd een passende invulling voor uw persoonlijke wens. Bespreek uw ideeën rustig met één van onze eventmanagers zodat we samen uw netwerkbijeenkomst tot een groot succes kunnen maken.

Offerte
aanvragen?