Kerst Festival

Wie kent het sfeertje nou niet? De Kerstmarkt! Dit is toch de plek waar we allemaal graag zijn en dan vooral bij de diverse foodkraampjes om te genieten van die heerlijke winterse gerechten! Wij brengen deze sfeer bij jou! Of dit nou bij jou in de tuin is of in een kantorenpand op de 20ste verdieping. Met onze mobiele foodtrucks zijn wij zo flexibel dat het allemaal mogelijk is.

De opbouw van jullie kerstfeest begint al in de ochtend, want alles moet natuurlijk wel klaarstaan voordat jou gasten binnenlopen. De mobiele foodtrucks worden op de afgesproken plekken geplaatst en aangekleed met decoratie die past bij het gerecht dat vanavond vanaf deze truck geserveerd wordt. In de ruimte plaatsen wij een grote bar, waar de gehele avond dranken verkrijgbaar zijn. De bar wordt aangekleed met verlichte barletters, houten kistjes met verse kruiden, zinken teilen waar de dranken in gepresenteerd worden en natuurlijk voldoende dranken! De ruimte zelf wordt omgebouwd tot een "foute kerstparty" er worden vloerspots geplaatst in de kleuren rood en groen en ook in de tafeldecoratie komt deze kleur terug. De steigerhouten statafels staan verspreid door de ruimte met enkele barkrukken erbij. En ook de sneeuwmachine staat al klaar om vanavond na het diner het feest compleet te maken! De band arriveert en neemt plaats in het midden van de zaal waar zij vanavond foute kerstmuziek live spelen.

Voordat jullie gasten arriveren, komen onze koks en bedieningsmedewerkers aan op locatie. Zij schenken de welkomstcocktail "Jingle Juice holiday punch" in en plaatsen alvast een klein hapje op de statafels. Wanneer uw gasten binnenkomen worden zij overdonderd door de sfeer die hangt in de eigen kantine. Gelukkig heeft iedereen zich aan het thema gehouden en lopen jullie allemaal rond in een foute kersttrui en zelf in een kerstmannenpak. Tijdens het ontvangst worden er naast de hapjes die op tafel staan ook warme hapjes uitgeserveerd.

 • Spicky chicken bite
 • Kaaskroketjes van Goudse kaas en grove mosterd
 • Loempia gevuld met glasnoodles en oesterswammenOm 18:00 uur worden de foodtrucks geopend, de 4 mobiele trucks hebben elk een eigen uitstraling. De aanwezige koks bemannen elk één foodtruck, waar zij live gerechten bereiden.

 • Geroosterde runderbavette met Charlotte aardappel en chimichurri
 • Smoked pork met hutspot salade en piccalilly
 • Smokey salmon met gekarameliseerde oerpeen
 • Roasted chicken burger met spinazie salade

 

Iedereen is enthousiast en aan het genieten van heerlijke gerechten onder het genot van een drankje. Maar een kerstdiner is natuurlijk geen kerstdiner als deze niet wordt afgesloten met een heerlijk dessert "Jar met kerst roodfruit pudding, kaneel en limoen basilicum crème". Na het diner gaat het feest nog door tot in de late uurtjes. De sneeuwmachine wordt aangezet, er wordt lekker gedanst op de foute kerstliedjes van de band en er worden nog diverse koude hapjes uitgeserveerd.

 • Spaanse fuet met een mousse van paarse wortel
 • Tataki van tonijn met wasabi doperwtencrème en sesam
 • Tartaar van kalf met basilicum en geroosterde hazelnoten
 • Zalf van makreeel met frisse komkommer en chioggia biet
 • Crispy duck met jonge prei en frisse radijs

 

Wanneer rond middennacht jullie gasten de locatie verlaten, zullen onze medewerkers beginnen met afbouwen. De complete afbouw wordt de volgende dag gedaan met een speciale afbouwploeg.

 

Door ons ruime assortiment is er altijd een passende invulling voor uw persoonlijke wens. Bespreek uw ideeën rustig met één van onze eventmanagers zodat we samen uw bedrijfsfeest tot een groot succes kunnen maken.

Offerte
aanvragen