Indoor festival

Wie kent het sfeertje nou niet? De foodmarkt! Dit is toch de plek waar we allemaal graag zijn en dan vooral bij de diverse foodkraampjes om te genieten van die diverse gerechten! Wij brengen deze sfeer bij jou! Of dit nou bij jou in de tuin is of in een kantorenpand op de 20ste verdieping. Met onze mobiele foodtrucks zijn wij zo flexibel dat het allemaal mogelijk is.

De opbouw van jullie indoorfestival begint al in de ochtend, want alles moet natuurlijk wel klaarstaan voordat jou gasten binnenlopen. De mobiele foodtrucks worden op de afgesproken plekken geplaatst en aangekleed met decoratie die past bij het gerecht dat vanavond vanaf deze truck geserveerd wordt. In de ruimte plaatsen wij een grote bar, waar de gehele avond dranken verkrijgbaar zijn. De bar wordt aangekleed met verlichte barletters, houten kistjes met verse kruiden, zinken teilen waar de dranken in gepresenteerd worden en natuurlijk voldoende dranken! De steigerhouten statafels staan verspreid door de ruimte met enkele barkrukken erbij. En ook de bellenblaasmachine staat al klaar om vanavond na het diner het feest compleet te maken! De band arriveert en neemt plaats in het midden van de zaal waar zij vanavond live muziek spelen.

Voordat jullie gasten arriveren, komen onze koks en bedieningsmedewerkers aan op locatie. Zij schenken de welkomstcocktail "blueberry lemon vodka spitz" in en plaatsen alvast een klein hapje op de statafels. Wanneer uw gasten binnenkomen worden zij overdonderd door de sfeer die hangt in de eigen kantine. Tijdens het ontvangst worden er naast de hapjes die op tafel staan ook warme hapjes uitgeserveerd.

 • Spicky chicken bite
 • Kaaskroketjes van Goudse kaas en grove mosterd
 • Loempia gevuld met glasnoodles en oesterswammenOm 18:00 uur worden de foodtrucks geopend, de 4 mobiele trucks hebben elk een eigen uitstraling. De aanwezige koks bemannen elk één foodtruck, waar zij live gerechten bereiden.

 • Geroosterde runderbavette met Charlotte aardappel en chimichurri
 • Smoked pork met hutspot salade en piccalilly
 • Smokey salmon met gekarameliseerde oerpeen
 • Roasted chicken burger met spinazie salade

 

Iedereen is enthousiast en aan het genieten van de gerechten onder het genot van een drankje. Maar een diner is natuurlijk geen diner als deze niet wordt afgesloten met een dessert. Na het diner gaat het feest nog door tot in de late uurtjes. De bellenblaasmachine wordt aangezet, er wordt lekker gedanst en er worden diverse koude hapjes uitgeserveerd.

 • Spaanse fuet met een mousse van paarse wortel
 • Tataki van tonijn met wasabi doperwten crème en sesam
 • Tartaar van kalf met basilicum en geroosterde hazelnoten
 • Zalf van makreeel met komkommer en chioggia biet
 • Crispy duck met jonge prei en radijs

 

Wanneer rond middennacht jullie gasten de locatie verlaten, zullen onze medewerkers beginnen met afbouwen. De complete afbouw wordt de volgende dag gedaan met een speciale afbouwploeg.

 

Door ons ruime assortiment is er altijd een passende invulling voor uw persoonlijke wens. Bespreek uw ideeën rustig met één van onze eventmanagers zodat we samen uw indoorfestival tot een groot succes kunnen maken.

Offerte
aanvragen