Halloween

31 oktober komt er weer aan.... En dat betekend Halloween! Het traditionele feest dat tot voorkort vooral in Amerika, Canada en het Verenigigd Koninkrijk gevierd werd, maakt zijn entree nu ook in Nederland. Steeds meer mensen vieren Halloween en ook bedrijven geven Halloween thema feestjes. Speciaal voor jullie hebben wij een scary Halloween assortiment. Wat is nou leuker dan elkaar even goed laten schrikken en daarnaast genieten van goede gerechten? Dat is in onze ogen de beste combinatie. 

Onze medewerkers zullen zorgen voor een geweldige en een beetje enge ervaring en dit gewoon in jullie eigen kantoorpand. De kantine wordt in de ochtend leeggehaald door onze medewerkers en omgebouwd voor de Halloweenparty voor vanavond. Er zullen enkele foodcorners geplaatst worden waar vanavond Halloween gerelateerde gerechten gepresenteerd worden. Elke corner wordt op een andere manier aangekleed met bijvoorbeeld potten met in bloed drijvende hoofden en ogen. De kantine wordt verder aangekleed met diverse statafels, zitgelegenheid en net als op de buffetten bijpassende, bloederige decoratie.

Ontvangst
Wanneer jullie medewerkers binnenkomen zullen zij verrast worden dat de eigen kantine is omgebouwd tot een klein spookhuis waar gekke dingen lijken te gebeuren. De bedieningsmedewerkers ontvangen iedereen met een "Witches Brew" cocktail, met onder andere vodka en framboos. Liever geen cocktail? Geen probleem, bestel gerust een drankje aan de bar of tap een glaasje "bloed" water. Op de statafels staat al een kleine versnapering klaar, zodat uw gasten een klein hapje hebben voordat de Halloween foodcourts geopend worden.

Diner
De aangekleede foodcourts geven door middel van signing aan welk gerecht er gepresenteerd wordt. De aanwezige koks bemannen elk een foodcourt waardoor overal live gerechten bereidt worden.

  • Bloody burger, een heerlijk broodje hamburger met tomaten ketchup
  • Hotfinger, lekker hé! een broodje met een vinger
  • Freaky fries
  • Pompoensoep


Dessert
De avond wordt afgesloten met een heerlijk dessert "R.I.P. dessert". Dit dessert heeft de uitstraling van een echt graf van chocolade mousse, eetbare aarde en bloemen.Door ons ruime assortiment is er altijd een passende invulling voor uw persoonlijke wens. Bespreek uw ideeën rustig met één van onze eventmanagers zodat we samen uw halloween tot een groot succes kunnen maken.

Offerte
aanvragen