21Dinner

Eindelijk is het zover! Je bent eindelijk echt volwassen en hoeft geen verantwoording meer af te leggen aan je ouders. Dat moet gevierd worden en ook goed gevierd worden! Wij helpen jou graag bij de organisatie van jouw 21dinner om deze ongevergetelijk te maken, één waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Samen spreken we bij binnenkomst nog een keer jou wensen door voor vanavond. Voor een selectgroepje van 20 personen verzorgen onze medewerkers vanavond een uitgeserveerd amusediner. Wij zullen gelijk beginnen met het ombouwen van de ruimte tot een echte dinerruimte. Er worden 2 ronde tafels geplaatst, ingedekt met wit linnen, witte servetten en brons bestek. De kok neemt ondertussen de keuken geheel over en zorgt dat hier alles klaarstaat voordat het diner begint. En jij? Jij kan rustig douchen, omkleden en voorbereiden tot jou vrienden komen.

Ontvangst
Wanneer jou vrienden op de stoep staan, staan ook wij klaar met een welkomstdrankje "Blackberry, mint, cucumber gin spritzer". Iedereen begeeft zich langzaam richting de dinertafel onder het genot van deze cocktail. Op tafel staan karaffen met fruitwater klaar zodat je af en toe een slokje water kan nemen naast je wijn. Want zeg nou zelf, bij een mooi amuse diner horen toch bijpassende wijnen?

Diner
De kok legt de laatste hand aan het voorgerecht, terwijl de medewerkers de wijn die bij de eerste gang hoort uitschenken. Eetsmakelijk!

  • Tartaar van roggebrood met vijgen, manchego crème, ui, hazelnoten en basilicum
  • Komkommersoep met krabsalade, yoghurt mousse, croutons en chilli pepertjes
  • Bloemkool mousseline met een gepocheerd eitje, oesterzwammen en manchego
  • Eendenborst met schorseneren, pastinaak, paarse wortel en eekhoorntjes brood
  • Cheesecake van kokos, limoen en roodfruit


Na het diner verplaatsen jullie je naar een feestruimte buiten de deur waar het diner wordt omgezet in een feestavond. De aanwezige medewerkers zullen de ruimte geheel opruimen, zodat jij morgen als je beneden komt in een opgeruimde ruimte terecht komt. En zelfs de bank weer op zijn vertrouwde plek staat.


Door ons ruime assortiment is er altijd een passende invulling voor uw persoonlijke wens. Bespreek uw ideeën rustig met één van onze eventmanagers zodat we samen uw diner tot een groot succes kunnen maken.

Offerte
aanvragen?