Referenties


Afbeeldingsresultaat voor meeting depot utrecht

Nicole, Prinz, Hospitality & Event Manager, Meeting depot

De gasten bij het Meeting Depot zijn altijd blij verrast met de lunches die worden gepresenteerd van Next Kitchen. Van luxe broodjes, sandwiches of wraps; ze zijn allemaal heerlijk belegd. Met speciale dieetwensen wordt goed rekening gehouden. Dubbel zo heerlijk dat deze cateraar bij ons om de hoek is gevestigd. In geval van een last minute bestelling, helpt Next Kitchen ons altijd weer uit de brand. Kortom een fijne partner in onze catering bij verhuur.


Afbeeldingsresultaat voor honk en softbal uvv

Merijn van Elsacker, Honk- en softbalvereniging UVV

Honk- en Softbalvereniging UVV heeft in juli 2019 een Olympisch Kwalificatie Toernooi Softbal georganiseerd waar voor de acht deelnemers één ticket voor Tokio 2020 te verdienen was. Hoewel het Nederlands team naast dit ticket greep hebben de kleine 10.000 bezoekers zich prima vermaakt. De VIP gasten, 150 vrijwilligers, 40 officials van de Wereldbond en verschillende teams zijn tijdens dit toernooi uitstekend verzorgd door de mensen van Next Kitchen. Tijdens de warmste dagen ooit gemeten in Nederland is zowel de catering als de aansturing van de horeca in goede en enthousiaste handen geweest. Uitstekende kwaliteit, zeer flexibel en met oog voor detail richting gast en product waren de ingrediënten voor een in alle opzichten geslaagd toernooi! 
Lara Voskamp, Manager Eventadvies & Organisatie, InnStyle

Next Kitchen is al jarenlang trouwe partner van Inn Style, en daar zijn we trots op. Zij weten op verrassende wijze invulling te geven aan de culinaire invulling van onze events. Meedenken met op maat gemaakte concepten afgestemd op de gast, daar ligt hun kracht. Ze zijn daarin creatief, inspirerend en staan zeker ook voor kwaliteit! Met o.a. de live cooking concepten zorgen ze niet alleen voor de smaakbeleving maar ook de heerlijke geuren komen u al tegemoet. Met recht een topcateraar! En het is ook nog eens een fijne club van mensen om mee samen te werken; betrouwbaar en flexibel. Wat wil je nog meer?


Afbeeldingsresultaat voor de fabrique evenementen logo

Melissa Tempelman, Inkoper, De Fabrique Evenementen

Al meerdere jaren hebben wij een goede samenwerking met Next Kitchen. Ze denken met ons mee over invullingen van cateringmomenten en zijn erg flexibel. Voor speciale wensen van gasten hebben zij altijd een passende oplossing. Wij hebben nauw contact met Next Kitchen en ze zijn erg professioneel, maar ook zeer persoonlijk. Altijd leuk om weer contact te hebben over eventuele nieuwe concepten met deze cateraar!
Terry Veldkamp, Senior medewerker team facilitair

Next Kitchen dacht mee met het volledige plaatje en had echt een ontzorgende rol! Naast de culinaire invulling dachten ze ook mee over de inrichting van de ruimte, de belichting, de decoratie en het programma. We hebben tijdens het hele proces 1 aanspreekpunt gehad die al onze wensen omzette in praktische voorstellen. Op de avond zelf was er een zeer kundige partymanager aanwezig die op een rustige manier alles overzag, begeleidde en ons aanspreekpunt was. Het diner was heerlijk, zeer gevarieerd en ook een feest voor het oog.

Referentie
toevoegen?