Referenties

Afbeeldingsresultaat voor Cochlear benelux
Marketing Coordinator, Cochlear

Na een eerste succesvolle samenwerking, werd Next Kitchen al snel onze vaste catering partner voor ons informatiecentrum in Utrecht.
Aangezien we als bedrijf bijna alles coördineren vanuit België, is het voor ons erg handig dat we steeds dezelfde contactpersoon hebben, die volledig op de hoogte is van onze infrastructuur en mogelijkheden in Utrecht.
Op de dag zelf werken we ook steeds met een Party Manager van Next Kitchen. Zo kunnen we onszelf volop concentreren op onze gasten, terwijl de Party Manager ervoor zorgt dat we ons niet druk hoeven te maken in operationele zaken zoals opbouw en afbraak. Alles wordt geregeld!
Het eten zelf is steeds kraakvers en heerlijk van smaak. Dieetwensen (tarwe- en glutenvrij, vegatarisch,...) worden perfect opgevangen.
Kortom: de perfecte cateringpartner!

Afbeeldingsresultaat voor shopworks
Marketing manager, Shopworks

Al diverse keren heeft Next Kitchen voor ons de catering verzorgd. Tijd voor een referentie!

Ons zakelijke evenement startte met een lunchbuffet. Dit bleek een perfecte start van de dag, want wat was iedereen enthousiast over het heerlijke eten. Vers bereid, dat zag je direct en met veel gevoel voor creativiteit. De buffetten zagen er fris en bijzonder uit. Leuke professionele signing, kratjes met geurende kruiden en heel veel kleurtjes door al die mooie bloemen overal. Echt een wow gevoel! Het personeel was zeer vriendelijk en de gasten met een dieet werden subtiel voorzien van apart bereide gerechten. Tijdens de pauze stonden overal spiezen met vers fruit. Niet kleine stukjes uit blik, maar goeie, dikke stukken vers fruit. Heerlijk en gezond. Ter afsluiting een borrel met warme en koude hapjes. Alles wederom vers bereid. Bijzondere smaakcombinaties en mooie presentatie. Het was een groot succes.

Vanaf de eerste gesprekken met de mensen van kantoor,  tot de super koks en het personeel op locatie: Enorm bedankt voor de goede zorgen. Top!

 Afbeeldingsresultaat voor tetra pak

Yvonne den Hartog, Management Assistent, Tetra Pak Processing Systems

Next Kitchen heeft de catering verzorgd voor onze beurs in oktober. Op de VIP verdieping van onze stand hebben zij onze klanten verwend met heerlijke, creatieve hapjes in het thema van de stand. Wij hebben Next Kitchen leren kennen als een creatieve, flexibele en professionele partner.
Ook ons onlangs gehouden kerstbuffet voor personeel was uitstekend verzorgd met een vernieuwende, smakelijke invulling.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor svoz utrecht

Esther Meijers, regio assistent SVOZ Opleidingen

"Next Kitchen heeft bij SVOZ opleidingen in de zorg op locatie (voor de tweede keer) een borrel verzorgd. In het offertetraject veel flexibiliteit ervaren, ook de voorbereidingen en opbouw op locatie verliepen soepel. De gasten werden vriendelijk ontvangen en verwend met drankjes en overheerlijke hapjes. Er werd rekening gehouden met dieetwensen, wat door de betreffende gasten heel erg werd gewaardeerd. Na de borrel hebben de mensen van Next Kitchen alles keurig achtergelaten, ons zelfs geholpen ons eigen meubilair weer terug te plaatsen. Complimenten voor de partymanager en zijn medewerkers, ze hebben onze gasten heerlijk in de watten gelegd. Graag tot een volgende keer!"

 

 

Mevrouw Feenstra, zakelijke bijeenkomst.

"Het buffet is zeer goed bevallen. Hartelijk bedankt! Er was meer dan genoeg en ik heb veel complimenten over het eten gekregen."

 

 

  Logo

 Monique van Vianen, Foodmanager De Fabrique Evenementenlocatie

“Next Kitchen is voor ons een zeer betrouwbare partner, altijd op zoek naar kwaliteit. De passie voor eten in combinatie met creativiteit en meedenken zorgt voor een prettige samenwerking.

 

 

  Logo

 Douwe van der Zee, Manager Operations Inn Style Evenementenlocatie

“Next Kitchen is voor ons al een aantal jaren een zeer betrouwbare partner in food. Het hele team denkt en werkt graag met ons mee in creatieve oplossingen en voorstellen op maat.

 Door de continue hoge kwaliteit en het gebruik maken van zoveel mogelijk biologische streek producten, voldoen zij aan de hoge standaard die wij stellen en aan onze verwachting van een partner in het gezamenlijk verzorgen van onze gasten.

Ook op korte termijn en tijdens het evenement is Next Kitchen zeer flexibel en gaan voor het beste gezamenlijke resultaat.Waar wij onze klanten moeten ont-zorgen, doet Next Kitchen er altijd alles aan om ons daar in bij te staan.”

 

 

growwork

Stephanie Gerritsen, Marketing & Communicatie Adviseur

"Voor Next Kitchen is niks te gek! Voor ons bedrijf heeft Next Kitchen een bijzonder afscheidsdiner georganiseerd. De werkvloer is verbouwd tot sfeervol en modern restaurant door middel van prachtig meubilair en warme aankleding. Er is een heerlijk en gevarieerd 4 gangen diner geserveerd voor 30 personen vanuit hun mobiele keuken, erg knap! Goede service en uitstekende kwaliteit. Het was een onvergetelijke avond en geweldige afsluiter op onze oude locatie.

 

 

 Gemeente Utrecht

 Claudia Prins, Medewerker Kabinet en Externe Betrekkingen Gemeente Utrecht

"We hebben Next Kitchen leren kennen als een betrouwbare en creatieve cateraar. Men denkt mee, probeert in het beschikbare budget de meest smakelijke en creatieve dingen neer te zetten en werkt pro-actief. De prijs/kwaliteit-verhouding is zeer aantrekkelijk. We hopen nog mooie activiteiten met deze cateraar te kunnen neerzetten."

 

Eventive Business Events

Manon van Ree, Brainstormfacilitator Eventive Business Events

"Eventive Business Events werkt graag met Next Kitchen. Het is een enthousiast, flexibel en betrouwbaar team dat de gasten weet te verrassen! De mannen van Next Kitchen geven smaak aan het evenement. Verrassende, creatieve en vooral kwalitatieve happen en gerechten zien wij regelmatig voorbij komen tijdens onze evenementen. Een fijne en gezellige samenwerking!"

 

 

Precon Food Management

 Wendy Mulder, Commercieel backoffice medewerker Precon Food Management

"Next Kitchen denkt actief mee en presenteert geregeld nieuwe ideeën. Zo houdt zij haar assortiment interessant. De dienstverlening is zeer flexibel en professioneel. We kunnen erop vertrouwen dat specifieke dieetwensen, zoals voedselallergieën, opgevolgd worden."

Referentie
toevoegen?