Locatie

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering of bruiloft? Next Kitchen Catering werkt samen met een aantal toonaangevende evenementen locaties, van romantisch en intiem tot groots en industrieel. Samen met u bespreken we waar u naar op zoek bent en welke locatie geschikt zou zijn voor uw gezelschap.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden. Mocht u zelf een specifieke locatie in gedachten hebben, dan kan dit natuurlijk ook! 


  • De Fabrique

Afbeeldingsresultaat voor defabrique 

 

DeFabrique is één van de grootste evenementen- en activiteitenlocaties van Nederland en gevestigd in een oude mengvoederfabriek aan de rand van Utrecht. DeFabrique verzorgt alles op het gebied van horeca, catering, techniek en faciliteiten.  Met het motto ‘grenzeloos inspirerend’ en ‘alles is mogelijk’ streven zij samen met u naar innovatie en een unieke en memorabele belevenis. Next Kitchen werkt nauw samen met DeFabrique en is hier vaste cateraar.
Website De Fabrique

 

  • Inn Style

Inn StyleAfbeeldingsresultaat voor inn style maarssen
Vergaderen en netwerken komen het beste tot hun recht in een inspirerende omgeving. Met het prachtige uitzicht, de rust van het omliggende natuurgebied en de sfeervolle inrichting van de zalen is Inn Style uiterst geschikt voor al uw zakelijke of privé bijeenkomsten van 5 tot 1000 personen. Een inspirerende omgeving voor al uw soorten evenementen zoals relatiedagen, vergaderingen, themafeesten, seminars, productpresentaties en actieve programma's. Next Kitchen werkt nauw samen met Inn Style en is vaste cateraar.
Website Inn Style

 

  • Slot Zuylen

Afbeeldingsresultaat voor slot zuylenAfbeeldingsresultaat voor slot zuylen
Slot Zuylen is schilderachtig gelegen aan de Vecht vlakbij Utrecht. Het middeleeuwse kasteel werd in de 18e eeuw verbouwd tot landhuis. Tegenwoordig is het kasteel buiten de openingstijden beschikbaar als locatie voor vergaderingen, seminars en ontvangsten in een stijlvolle ambiance. Bent u op zoek naar een romantische trouwlocatie, ook dan bent u bij Slot Zuylen aan het juiste adres! Door de aanwezigheid van diverse sfeervolle zalen is het geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen (maximaal 120 personen). Daarnaast beschikt het kasteel over een prachtig terras met uitzicht op de slotgracht en indrukwekkende kasteeltuin. Bij Slot Zuylen bent u verzekerd van een onvergetelijke dag!
Website Slot Zuylen

 

  • Vrij in Culemborg

 

Vrij in culemborg

 

Een rustieke locatie in Culemborg, op slechts 10 minuten van de A2. Vrij is geen standaard vergaderlocatie, omdat je geen ruimte huurt maar een complete locatie. Afhankelijk van de gewenste opstelling kunnen er maximaal 120 gasten plaatsnemen in deze authentieke boerderij.

 

Deze unieke locatie in de natuur kenmerkt zich vooral door de onbevangen en ontspannen sfeer.
Website Vrij in Culemborg

 

  • Citysense 

 

 

Deze multifunctionele fullservice evenementenlocatie bevindt zich in hartje Utrecht. Waar elk evenement wordt omgezet in een gepersonaliseerde beleving, waarbij zintuigen geprikkeld worden. Deze locatie kan door de sfeer, inrichting en locatie voor bijna elk doeleinde worden gebruikt, van seminar/ congress tot bruiloftslocatie.
Website Citysense

Locatie bespreken?