Locatie

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering of bruiloft? Next Kitchen Catering werkt samen met een aantal toonaangevende evenementen locaties, van romantisch en intiem tot groots en industrieel. Samen met u bespreken we waar u naar op zoek bent en welke locatie geschikt zou zijn voor uw gezelschap.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden. Mocht u zelf een specifieke locatie in gedachten hebben, dan kan dit natuurlijk ook! 


  • De Fabrique

Afbeeldingsresultaat voor defabrique 

 

DeFabrique is één van de grootste evenementen- en activiteitenlocaties van Nederland en gevestigd in een oude mengvoederfabriek aan de rand van Utrecht. DeFabrique verzorgt alles op het gebied van horeca, catering, techniek en faciliteiten.  Met het motto ‘grenzeloos inspirerend’ en ‘alles is mogelijk’ streven zij samen met u naar innovatie en een unieke en memorabele belevenis. Next Kitchen werkt nauw samen met DeFabrique en is hier vaste cateraar.
Website De Fabrique

 

  • Inn Style

Inn StyleAfbeeldingsresultaat voor inn style maarssen
Vergaderen en netwerken komen het beste tot hun recht in een inspirerende omgeving. Met het prachtige uitzicht, de rust van het omliggende natuurgebied en de sfeervolle inrichting van de zalen is Inn Style uiterst geschikt voor al uw zakelijke of privé bijeenkomsten van 5 tot 1000 personen. Een inspirerende omgeving voor al uw soorten evenementen zoals relatiedagen, vergaderingen, themafeesten, seminars, productpresentaties en actieve programma's. Next Kitchen werkt nauw samen met Inn Style en is vaste cateraar.
Website Inn Style


  • Meeting depot

 

Afbeeldingsresultaat voor meeting depot utrechtGerelateerde afbeelding
Prikkel je zintuigen bij wellicht één van de meest unieke vergaderlocaties van Utrecht. Het Meeting depot is gelegen aan de A2, waardoor het een perfect uitvalsbasis is. De 10 verschillende zalen, elk met een eigen look en feel bieden ruimte aan 2 tot 50 personen. En vergeet vooral de bruine kroeg niet, een heerlijke plek om een inspirerende dag af te sluiten met een heerlijk drankje.
Website Meeting depot

Locatie bespreken?