Uitgeserveerd diner

Alle gerechten worden vers door onze koks bereid en gemaakt met de beste ingrediënten. Voor een uitgeserveerd diner is een minimale afname van 20 personen.

 

Drie gangen diner

  • Verse tonijn met frisse appel, zwarte peper en een schuim van komkommer
  • Sous vide bereide entrecote met een crème van aardpeer en jus van gepofte knoflook
  • Carrot cake met crème van citroen melisse, gepocheerde peer en kardemon

€ 30,00 per persoon

 

Vier gangen diner

  • Geroosterde entrocote met structuren van biet, frisee sla en een gelei van soya
  • Frisse tomatenboullion met lardo di collonato, olijven, gekonfijte tomaat en krokante ui
  • Zeebaars met gegrilde knolselderij, een olijven mousseline en asperge
  • Mousse van koffie met witte chocolade en een gel van passievrucht

€ 36,00 per persoon

 

Vijf gangen diner

  • Geroosterde entrocote met structuren van biet, frisse sla en een gelei van soya
  • Buche de chèvre geroosterd met honing, quinoa en een crème van pompoen
  • Frisse tomatenbouillon met lardo di collonato, olijven, gekonfijte tomaat en krokante ui
  • Rosini met gegrilde zalm, compote van paprika en een gel van koriander
  • Vanille crème met krokante giesmeel, framboos en een stroop van dragon

€ 45,00 per persoon

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW, kok, bediening, transportkosten en eventueel huur van servies, bestek  en glaswerk.

Over
ons