Bedrijfscatering

Bent u opzoek naar een vaste partner om de catering in uw bedrijfskantine te verzorgen of ontvangt u liever op dagelijkse basis catering op kantoor? Zoek dan vooral niet verder, wij zijn uw partner! Next Kitchen heeft jaren ervaring op het gebied van bedrijfscatering, door bij diverse grote bedrijven de kantine te hebben overgenomen. Daarnaast leveren wij ook dagelijks catering bij bedrijven door het hele land.

Fullservice bedrijfscatering
Onze kantinemedewerker, welke door Next Kitchen wordt aangesteld, verzorgt dagelijks de bedrijfslunch bij u op locatie. De medewerker wordt regelmatig getraind en bijgeschoold om de kwaliteit van de werkzaamheden te blijven optimaliseren.

Zomaar een dag...
De geur van vers gebakken broden zorgt voor een smakelijk ontvangst wanneer uw medewerkers de kantine in lopen. Er is ruime keuze uit diverse broden en belegsoorten zoals luxe vleeswaren en kaassoorten. Het beleg is diervriendelijk en afkomstig uit de regio en dat proef je! uiteraard is er voor de liefhebbers van zoet beleg ook volop keuze.

Een dag geen zin in brood? Kies dan voor het saladebuffet. Stel een heerlijke salade samen uit knapperige groenten, verse dressing, warme gegrilde noten en zaden.

Na het eerste deel van de lunch is de mogelijkheid nog te kiezen voor een biologische yoghurt met vers fruit of diverse garnituren.


Als van zelfsprekend, zal onze medewerker ten alle tijden de richtlijnen van de Voedsel en Warenautoriteit en HACCP in acht nemen. 
Ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt Next Kitchen haar verantwoordelijkheid, op onze MVO pagina staan een aantal punten waar wij waarde aan hechten.
MVO is in onze ogen een proces en geen eindbestemming, de doelen die worden nagestreefd veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing.

Offerte
aanvragen