Next Kitchen is dé partner voor al jouw Catering & Events

Wat bieden wij aan?

Particulier

Wij creëren een onvergetelijke culinaire ervaring voor particuliere feesten, waaronder betoverende tuinfeesten bij jullie thuis! Next Kitchen creëert een feest tot een buitengewone viering vol smaak en gastvrijheid. Samen met jouw denken we graag mee, om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Bekijk hier meer over!
Lees meer over Particulier

Zakelijk

Met een oog voor detail en innovatieve culinaire creaties, dragen wij graag bij aan het succes van jullie bedrijf! Jullie zakelijk evenement, die een smaakvolle en professionele ervaring biedt. Denk bijvoorbeeld aan een product presentatie, bedrijfsborrel, klantevenementen en noem maar op!

Bekijk hier meer over!
Lees meer over Zakelijk

Evenementen

Wij zijn dé ideale partner voor publieksevenementen en losse verkoop. Met onze toewijding aan kwaliteit en met een bewezen staat van dienst in het leveren van smaakvolle en efficiënte cateringoplossingen. Die voldoen aan de eisen van grootschalige evenementen en festivals!

Bekijk hier meer over!
Lees meer over Evenementen

Creatieve catering voor ieder event!

Smaakvol en innovatief

Creatieve catering met verse producten is een kunst op zich, waarbij culinaire meesterwerken worden gecreëerd om de zintuigen te prikkelen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Ons toegewijde team van culinaire professionals gelooft in de kracht van verse, hoogwaardige ingrediënten als de basis voor elke culinaire ervaring. We omarmen seizoensgebonden producten en putten inspiratie uit de rijke smaakpaletten die de natuur te bieden heeft.

Met ons vermogen om innovatieve, unieke en originele concepten te creëren, zorgen we keer op keer weer voor een unieke beleving.

Op zoek naar de perfecte cateraar voor uw evenement?

Wij zijn dé cateringspecialist die uw wensen tot in de puntjes vervult. Of je nu een intieme bijeenkomst hebt met 50 personen of een grootschalig evenement in Utrecht, de regio Utrecht, Amsterdam of de Randstad organiseert, wij staan klaar om al jullie cateringbehoeftes te vervullen.

Onze luxe catering in Utrecht en omliggende regio’s heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige diensten. Wij bieden catering op locatie met bediening, zodat jullie zich kunnen ontspannen terwijl wij alles regelen.

Als cateraar streven we ernaar om jullie evenement te transformeren in een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor full service catering, exclusieve catering of all in catering, wij bieden jullie dé culinaire hoogstandjes met de fijnste ingrediënten en een onberispelijke service.

Wacht niet langer en huur onze cateringdiensten in voor uw volgende evenement. Laat ons uw gasten verwennen met heerlijke gerechten en een ongeëvenaarde service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw evenement kunnen omtoveren tot een smaakvolle belevenis.